Gitstappermolen / Huifkarhoeve

Het is allemaal begonnen met de aankoop van de oude schuur uit 1759 in Vlodrop. Ooit een opslag voor graan dat werd gemalen in de Gitstappermolen. Keer op keer werd alles uitgebreid en dit resulteerde uiteindelijk in een prachtige locatie aan de rand van het Nationaal Park De Meinweg met een compleet aanbod voor jong en oud. Hier kan men vandaag de dag een heerlijk hapje eten in de restaurants ‘De Huifkarhoeve’ en ‘Aan de Hoeve’. Terwijl de volwassenen op het terras zitten, kunnen de kinderen zich lekker uitleven in de grote speeltuin ‘De Gitstap’, op de speeltoestellen of op de midgetgolfbaan. De restaurants liggen ook aan diverse wandel-, fiets en nordic walking routes. Wanneer men zich liever laat rijden, is een huifkartocht een leuke optie. Hier kan men een grote of kleine huifkar huren, met paard en koetsier. Zelfs de rolstoel kan mee de huifkar in. Een andere optie is handboogschieten. Onder begeleiding van de handboogvereniging De Snelle Pijl, kan men hier de kunst van het schieten onder de knie krijgen. De Gitstappermolen ligt direct naast het restaurant, een bijzondere molen op de Nederlandse en Duitse grens. Het waterrad draait nog net op Nederlands grondgebied.

Gitstappermolen / Huifkarhoeve
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Gitstappermolen / Huifkarhoeve

Wil je op vakantie in de buurt van Gitstappermolen / Huifkarhoeve of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Gitstappermolen / Huifkarhoeve liggen. Makkelijk overnachten bij Gitstappermolen / Huifkarhoeve binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.