Het Bakhuis

Het beekdal van De Kleine Beerze heeft een schitterende omgeving, de uitgestrekte bos- en heide gebieden van de Landschotsche Heide nodigen uit voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In dit gebied ligt ook ‘de Goei Koamer’ op een kleine camping. In deze recreatieruimte is het mogelijk om in een groepje van minimaal vier personen te koken en het eindproduct gezamenlijk op te eten. Wanneer de groep uit minder dan vier personen bestaat, kan men ook bij een andere groep aansluiten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor dit koken in gezelschap. Of er wordt creatief gekookt, met vastgestelde hoofdingrediënten of men volgt een thema workshop, zoals Italiaans, Spaans, Grieks of Frans koken. Is de kookkennis nog minimaal? Dan is er ook een cursus over het koken zelf en hoe men bepaalde gerechten kan bereiden.

Het Bakhuis
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Het Bakhuis

Wil je op vakantie in de buurt van Het Bakhuis of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Het Bakhuis liggen. Makkelijk overnachten bij Het Bakhuis binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.