Hullie Speelboerderij

In het Brabantse Uden ligt de gezellige Hullie speelboerderij. Een ideale locatie om met het hele gezin een dagje door te brengen. De weersomstandigheden hebben geen invloed op het speelplezier want er kan zowel binnen als buiten gespeeld worden op een ruim aanbod aan toestellen en speelattributen. Ook aan de ouders is gedacht: er is een gezellige zitruimte met een goede horeca, recente tijdschriften en gratis WI-FI. Op zondagmiddag is er voor de voetballiefhebbers live voetbal op drie verschillende schermen. De nieuwe speelhal d’n Breuk zorgt voor nog meer vertier, hier vindt men nog vele extra attracties, zoals: de softshooter speelkooi, de vette buitenskelterbaan de Hullie achtbaan, klimvulkaan, pizza’s bakken, waterpoel, powertower, rodelbaan, Skeef ontdekhuiske en nog veel meer. Laten we vooral de super spannende 17-holes blacklight avonturen golfbaan niet vergeten. Kinderen én volwassenen zullen dit geweldig vinden.

Hullie Speelboerderij
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Hullie Speelboerderij

Wil je op vakantie in de buurt van Hullie Speelboerderij of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Hullie Speelboerderij liggen. Makkelijk overnachten bij Hullie Speelboerderij binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.