Hunebedcentrum

Een dagje terug in de tijd, naar de prehistorie zelfs? Dat kan bij het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug. De eerste boeren die zich in Drenthe vestigden, bouwden indrukwekkende grafmonumenten van steen en deze restanten zijn vandaag de dag nog steeds in het fraaie Drentse landschap te bewonderen. De grootste staat direct naast het centrum, maar er zijn er nog veel meer, 54 in totaal. In het museum krijgt men informatie over deze bijzondere megalithische graven en over de mensen die ze hebben gebouwd en waarom ze deze hunebedden hebben gebouwd. Daarnaast zijn er in het hunebedcentrum regelmatig speciale activiteiten, zoals: tentoonstellingen, markten, wandelingen en nog veel meer…

Hunebedcentrum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Hunebedcentrum

Wil je op vakantie in de buurt van Hunebedcentrum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Hunebedcentrum liggen. Makkelijk overnachten bij Hunebedcentrum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.