Kabouterland

Altijd al een dag tussen de kabouters, trollen en dieren door willen brengen? Dat kan in het hart van het Drentse dorpje Exloo. Hier ligt namelijk Kabouterland, een leuke bestemming om met de kleintjes te bezoeken. Hier gaan ze op avontuur, kunnen ze spelen en dieren bekijken. Er zijn verschillende speeltuinen binnen en buiten, dus ook als er een regenbuitje is, kan er gewoon doorgespeeld worden. De kinderen zullen het leuk vinden om door het geheimzinnige konijnenhol te lopen en de kabouters te bespieden of een spannende tocht door de trollengrot te maken. Vergeet ook de geheimzinnige kasteelruïne niet. De zoektocht naar de mysterieuze kabouterstenen brengen misschien meer helderheid in het avontuur van de magische steen.

Kabouterland
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Kabouterland

Wil je op vakantie in de buurt van Kabouterland of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Kabouterland liggen. Makkelijk overnachten bij Kabouterland binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.