Maritiem Museum

Rotterdam is een echte havenstad, de haven van Rotterdam was zelfs een aantal jaren de grootste haven van de wereld. Het is dan ook logisch dat Rotterdam ook een museum heeft wat alles vertelt over de scheepvaart en de haven. Professor Plons werkt hier ook, hij maakt het museum voor de kinderen extra leuk. De stripfiguur neemt de kinderen mee op ontdekkingsreis en laat ze spelenderwijs het maritieme leven ontdekken. Bij de maritieme verhalen van vroeger, van het heden en de toekomst wordt veel aandacht besteed aan de belevingswereld van de kinderen. Behalve het museum is er ook nog het museumschip Buffel om te verkennen. Het maritiem museum is een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Maritiem Museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Maritiem Museum

Wil je op vakantie in de buurt van Maritiem Museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Maritiem Museum liggen. Makkelijk overnachten bij Maritiem Museum binnen een straal van 40 kilometer.

1 3

Nautisch Centrum Scheveningen

Type SV2
Geschikt voor max. 3 personen, heeft 1 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 365,00
Verplicht
€ 51,82
€ 416,82
3 6

Vakantiepark Kijkduin

Type K6A
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Zuid-Holland - Den Haag

Weekend
4-09 (3 nachten)

Aanbieding
€ 514,00
Verplicht
€ 51,82
€ 565,82

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.