Mookerplas

De Mookerplas is een ideale omgeving voor de watersporter. Dit veelzijdige recreatiegebied ten zuiden van Nijmegen heeft veel mogelijkheden. Men kan hier roeien, zeilen, surfen, waterfietsen, kanoën en nog veel meer… Liever lekker luieren in de zon? Dat kan natuurlijk ook. Het gezellige zandstrand bij De Grote Siep heeft heerlijke plekjes en genoeg speelvoorzieningen om ook de kinderen bezig te houden. Regelmatig worden er op de Mookerplas activiteiten georganiseerd of evenementen gehouden, in ieder jaargetijde is er wel wat te doen. Zo is er in september altijd de pottenbakkersmarkt Keramisto, die zelfs internationale bekendheid heeft. Bij de Mookerplas en in de omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor een hapje en/of een drankje.

Mookerplas
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Mookerplas

Wil je op vakantie in de buurt van Mookerplas of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Mookerplas liggen. Makkelijk overnachten bij Mookerplas binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.