Oertijdmuseum

Even terug in de oertijd, dat kan in het Oertijdmuseum in het Brabantse Boxtel. Ooit begonnen met iets wat ieder kind leuk vindt, namelijk: stenen verzamelen, resulteerde uiteindelijk na jaren van studie in het Oertijd- en Dinosaurusmuseum. Inmiddels is dit het grootste geologische museum van Nederland en kan men op ruim 1000 vierkante meter langs de landschappen uit de oertijd wandelen. Bijzondere fossielen en levensechte dinosaurussen verschijnen op je pad en buiten is de spannende Oertijdtuin van ruim twee hectare. Hebben de kinderen nog energie over en moeten ze dat even kwijt? De speeltuin van het Oertijdmuseum is hiervoor een prima plek. Vergeet niet om even een foto te maken als de kinderen in de bek van de dinosaurus zitten. Er is ook een museumwinkel, een museumcafé en het Bezoekerscentrum Het Groene Woud. Bij dit Bezoekerscentrum zijn regelmatig exposities en hier kunnen zij ook informatie verstrekken over de omgeving van het landschap in de driehoek Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Oertijdmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Oertijdmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Oertijdmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Oertijdmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Oertijdmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.