Openluchttheater de Hunnenbergen

Midden in een omvangrijk bosgebied en op een steenworp afstand van België ligt het op één na oudste openluchttheater van de provincie Noord-Brabant: De Hunnebergen. Er is voor deze naam gekozen omdat er in dit gebied verschillende grafheuvels werden blootgelegd. Hier kan men het theater op een hele andere manier beleven. Niet op een stoeltje in een donkere zaal, maar midden in de prachtige natuur. Om je heen kijken is al een schouwspel op zich. Ieder seizoen worden hier leuke voorstellingen gegeven. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het Openluchttheater biedt een podium voor de verschillende regionale spelersgroepen en toneelverenigingen, maar ook van buiten de regio. Toneel, komedie, muziek en natuur zijn de ingrediënten voor een bijzonder theaterervaring voor een breed publiek.

Openluchttheater de Hunnenbergen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Openluchttheater de Hunnenbergen

Wil je op vakantie in de buurt van Openluchttheater de Hunnenbergen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Openluchttheater de Hunnenbergen liggen. Makkelijk overnachten bij Openluchttheater de Hunnenbergen binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.