Pannekoekenboerderij

Verscholen in de bossen van Ruurlo ligt de gezellige Pannekoekenboerderij De Heikamp. Een heerlijke plek om te genieten van de lekkere pannenkoeken of andere gerechten en een mooi start- of eindpunt voor verschillende activiteiten in de fraaie omgeving van Ruurlo. Hier is namelijk van alles te beleven, jong en oud kan hier vermaak vinden. De kinderen zullen genieten van de speeltuin en de spannende speurtocht, het hele gezin van het doolhof en de Cactus Oase. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen het mooie landschap ontdekken, maar dat kan natuurlijk ook op een paard of op de skeelers. Of ga een klootschieten met z’n allen. In dit deel van de Achterhoek is genoeg te beleven voor iedereen.

Pannekoekenboerderij
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Pannekoekenboerderij

Wil je op vakantie in de buurt van Pannekoekenboerderij of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Pannekoekenboerderij liggen. Makkelijk overnachten bij Pannekoekenboerderij binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.