Pannekoekenhuis

Midden op de Veluwe ligt het Pannenkoekenhuis-Speelparadijs Voorst. Ooit begonnen als een pannenkoekenrestaurant, maar inmiddels uitgegroeid tot een knus attractiepark waar men een heerlijke pannenkoek kan eten. Zonder de massale drukte van andere attractieparken, maar met genoeg vermaak voor iedereen. Hier kunnen kinderen een hele middag of ochtend ravotten op de speeltoestellen en attracties. Of ze kunnen een ruimtereis maken in Pankie’s Funplanet en elkaar met softballetjes bekogelen. Vliegende tapijten, zweefmolens, paarden carrousel, botsauto’s, bootjes en minicars… en dan hebben we nog niet eens alles genoemd. Weer of geen weer, dat maakt niet uit, er is een binnen- en een buiten speeltuin. Trek gekregen van al dat spelen? Dan is het tijd voor een lekkere pannenkoek en als men liever wat anders wilt, dan kan dat ook.

Pannekoekenhuis
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Pannekoekenhuis

Wil je op vakantie in de buurt van Pannekoekenhuis of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Pannekoekenhuis liggen. Makkelijk overnachten bij Pannekoekenhuis binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.