PeeWee

PeeWee is een indoor- en outdoor speeltuin met kinderboerderij in het Limburgse Posterholt. Een ideale plek om met de kinderen naartoe te gaan. Het maakt niet uit wat de weersomstandigheden zijn, want bij PeeWee kan altijd gespeeld worden. Bij minder weer is er een indoor speeltuin met een oppervlakte van 2400 vierkante meter, met onder andere een apenkooi, een rodelbaan en trampolines. Alsof dit nog niet genoeg is heeft PeeWee ook een buitenspeeltuin van 20.000 vierkante meter met heel veel speeltoestellen. Er is een voetbalkooi voor de kleine voetbaltalenten, een grote legohoek en peuterhoek voor de kleintjes en een spannend spacecenter. Maak ook eens een wandeling langs de dieren op de dierenboerderij. Als het een beetje aangenaam weer is, kan men heerlijk zitten op het grote buitenterras met uitkijk over de speeltuin. Bij PeeWee is gratis Wi-Fi en er is een uitgebreide keuken.

PeeWee
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van PeeWee

Wil je op vakantie in de buurt van PeeWee of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van PeeWee liggen. Makkelijk overnachten bij PeeWee binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.