Recreatieplas Schoonhoven

Zwemmen te midden van de Drentse natuur, dat kan in de recreatieplas Schoonhoven. Niet ieder water is geschikt om te zwemmen en daarom heeft de provincie Drenthe officiële zwemwateren aangewezen. De Recreatieplas Schoonhoven is er één van. Deze zwemlocatie ligt ten zuidoosten van het dorp Hollandscheveld en Elim en heeft een oppervlakte van ongeveer 45 hectare. Het zijn twee afzonderlijke plassen, de ene plas is wat dieper dan de andere. Er is een ligweide, verschillende speelvoorzieningen en een horecagelegenheid. Bij deze recreatieplassen is een ruime mogelijkheid voor zwemmen, surfen en vissen. Langs een deel van de plas is een zandstrand en een ligweide, er zijn genoeg schaduwplekken.

Recreatieplas Schoonhoven
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Recreatieplas Schoonhoven

Wil je op vakantie in de buurt van Recreatieplas Schoonhoven of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Recreatieplas Schoonhoven liggen. Makkelijk overnachten bij Recreatieplas Schoonhoven binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.