Speelbos de Kemmer

In het Speelbos De Kemmer kunnen kinderen naar hartenlust spelen. Het is een initiatief van de Gemeente Oirschot en welzijn Best Oirschot. Het doel hierbij was om de kinderen weer op een natuurlijke manier te laten spelen. Klauteren, klimmen, hutten bouwen en gewoon lekker spelen in het bos is belangrijk en dat kan in het Speelbos de Kemmer. In het bos zijn verschillende dieren verborgen door de kettingzaagkunstenaar Roel van Wijlick, zoek de dieren en het verhaal hierachter. Zo komt men misschien ook achter het geheim van het Speelbos. De toegang tot het Speelbos is gratis en iedereen is welkom tussen zonsopgang en zonsondergang. Bij de ingang van het Speelbos begint ook het trimparcours. De mountainbikeroute komt langs het speelbos en ernaast ligt de fietscrossbaan van de Kemmertrails, het zwembad, de atletiekbaan, het sportcentrum en de tennisbaan. Er is dus genoeg te doen in dit gebied.

Speelbos de Kemmer
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Speelbos de Kemmer

Wil je op vakantie in de buurt van Speelbos de Kemmer of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Speelbos de Kemmer liggen. Makkelijk overnachten bij Speelbos de Kemmer binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.