Speelparadijs Binkie

Het Speelparadijs Binkie in Doesburg is een geweldig kinderpretparadijs. Tijdens een bezoek aan Gelderland is een dag uittrekken voor de Party-boerderij De IJsselhoeve zeker een aanrader. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de ruim 1000 vierkante meter binnen speelplezierruimte. De kinderen zullen niet weten waar te beginnen… In het spookhuis, op de rodelbaan, de zes meter hoge glijbaan, de Super-Spidertoren, op de springkussens, de klimwanden of één van de andere speelplekken. Voor de kleinsten is er een veilige aparte speelplek. Liever naar de kinderdisco? Dat kan ook bij het speelparadijs Binkie. Misschien willen ze wel eerst geschminkt worden. Als het mooi weer is, gaat ook de binnentuin open. Hier kan men lekker relaxen op de lounge banken, in de zon of in de schaduw.

Speelparadijs Binkie
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Speelparadijs Binkie

Wil je op vakantie in de buurt van Speelparadijs Binkie of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Speelparadijs Binkie liggen. Makkelijk overnachten bij Speelparadijs Binkie binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.