Speeltuin de Batavier

Buiten spelen is gezond en hier weten ze wel raad mee bij speeltuin De Batavier. In het park zijn verschillende speeltoestellen en attracties te vinden, waar de kinderen zich prima mee kunnen vermaken. Neem bijvoorbeeld het Waagpleintje of de midgetgolfbaan met de Bedriegertjes, het trampolinepark of het minicars en minimotors parcours. Dan is er nog een kabelbaan en een bootjesvijver en voor de kleintjes een peutertuin met zandbak. Lachen, gieren en brullen bij de lachspiegels blijft altijd leuk, net zoals de grote air trampoline. Zo zijn er nog tal van andere speel mogelijkheden waardoor de kinderen hier een geweldige dag kunnen hebben. Naast de grote speeltuin is een picknick gelegenheid en een sfeervol restaurant. Lekker in de zon zitten, kan op het zonneterras.

Speeltuin de Batavier
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Speeltuin de Batavier

Wil je op vakantie in de buurt van Speeltuin de Batavier of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Speeltuin de Batavier liggen. Makkelijk overnachten bij Speeltuin de Batavier binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.