Speeltuin Deil- Jeugdland

De grote speeltuin in Deil is een heerlijke plek voor kinderen om even te spelen, of te klimmen en te klauteren. Voor een redelijke entreeprijs kan hier uren worden gespeeld. In de speeltuin Deil-Jeugdland is een speciale kleuterhoek met toestellen die voor deze leeftijd geschikt zijn. Voor de oudere kinderen zijn er weer andere speeltoestellen, een basketbalveld en een tafeltennistafel. De dierenweide vinden waarschijnlijk ze allemaal nog leuk, net zoals de grote speelweide. Regelmatig worden er in de speeltuin ook speciale kinderactiviteiten georganiseerd.

Speeltuin Deil- Jeugdland
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Speeltuin Deil- Jeugdland

Wil je op vakantie in de buurt van Speeltuin Deil- Jeugdland of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Speeltuin Deil- Jeugdland liggen. Makkelijk overnachten bij Speeltuin Deil- Jeugdland binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.