Speeltuin Kerkenhoek

Nieuwleusen ligt in de provincie Overijssel en hier vindt men de gezellige speeltuin Kerkenhoek. Deze speeltuin behoort tot de vereniging die de doelstelling heeft om de sociale contacten te verbeteren voor jong en oud. Het middelpunt is de speeltuin, waar vermaak is voor jong en oud. De speeltuin wordt bezocht door mensen uit de wijde omgeving en de kinderen hebben het hier prima naar hun zin. De diverse speeltoestellen bieden genoeg vermaak voor een aantal leuke uren. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. In de winter heeft de speeltuin bijvoorbeeld zijn eigen schaatsbaantje.

Speeltuin Kerkenhoek
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Speeltuin Kerkenhoek

Wil je op vakantie in de buurt van Speeltuin Kerkenhoek of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Speeltuin Kerkenhoek liggen. Makkelijk overnachten bij Speeltuin Kerkenhoek binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.