Sprookjeshof

In het Groningse Zuidlaren ligt het Sprookjeshof. Hier kunnen jong en oud een dag vol spanning en plezier beleven. De weersomstandigheden zijn niet van belang, er kan namelijk binnen en buiten gespeeld worden. In het Sprookjesbos lijken alle bekende sprookjesfiguren ineens tot leven te zijn gekomen. Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, Hans en Grietje, de Smurfen en nog vele andere zie je in het sprookjesbos. In het overdekte Kabouter Klauter Kasteel vindt men 3000 vierkante meter met allemaal attracties, de één nog leuker dan de andere. Luchtkussen, spidertoren, glijbanen, klimberg, kabelbaan, trampolines, quad fietsbaan en nog veel meer. Er is ook een peuterzone met allemaal zachte attributen. Dan is er nog de kinderboerderij, waar iedereen wordt ontvangen door Old MacDonald en zijn dieren. Iedereen weet dat Berend Botje uit varen ging, maar het leuke nieuws is dat de bezoekers van het Sprookjeshof met hem mee kunnen. Samen met Berend Botje een vaartocht maken over het Zuidlaardermeer, is dat niet leuk?

Sprookjeshof
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Sprookjeshof

Wil je op vakantie in de buurt van Sprookjeshof of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Sprookjeshof liggen. Makkelijk overnachten bij Sprookjeshof binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.