Strand Zon en Vreugd

Hoorn is een prachtige stad, die je moet zien, horen, proeven en voelen. Het verleden van de Verenigde Oost-Indische Compagnie is hier nog duidelijk voelbaar en geeft de stad een speciale sfeer. Bij warm weer is het lekker om verkoeling te zoeken aan het water, dat kan in de gezellige haven, maar hier kan men niet zwemmen. Dat kan weer wel bij één van de strandjes in Hoorn. De strandjes met ligweides zijn te vinden aan de Schellinkhouterdijk en de Westerdijk.Het strandje aan de Schellinkhouterdijk heet het Schelpenstrandje en is goed bereikbaar vanaf het Julianapark. Een grote ligweide van gras en aan het water een klein zandstrandje. Aan de Westerdijk en tegen de grote Waal ligt strand Zon en Vreugd. Een klein strandje gelegen naast de Parkschouwburg en is vernoemd naar de voormalige stadsspeeltuin. Strandje is aangelegd met de bouw van de Parkschouwburg omdat bewoners van Hoorn dit gedeelte van de Westerdijk altijd al gebruikte als recreatie water.

Strand Zon en Vreugd
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Strand Zon en Vreugd

Wil je op vakantie in de buurt van Strand Zon en Vreugd of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Strand Zon en Vreugd liggen. Makkelijk overnachten bij Strand Zon en Vreugd binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.