't Smallert

In het kleine plaatsje Emst ligt het Gezinspark ’t Smallert. In dit park zijn verschillende mogelijkheden, waarbij jong en oud zich kunnen vermaken. Allereerst de forellenkwekerij, hier kan men van april tot oktober een rondleiding krijgen. De visliefhebber kan terecht bij de forellenvijver. Drie vijvers waar dagelijks op forel en zalmforel gevist kan worden. De vis komt uit eigen kwekerij en is gezond, strijdlustig en smakelijk. De kinderen zullen liever naar het uitgebreide speelpark willen, wat ook van april tot oktober open is. De verschillende attracties zijn goed voor een hele dag plezier. Of men kiest er voor om met het hele gezin een kaars te gaan maken in de kaarsenmakerij. Een interessante activiteit waarbij men alles te weten komt over het maken van kaarsen. Natuurlijk kan er ook een combinatie gemaakt worden van de verschillende mogelijkheden en in het dagrestaurant met het fraaie terras kan een leuke dag smakelijk worden afgesloten.

't Smallert
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van 't Smallert

Wil je op vakantie in de buurt van 't Smallert of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van 't Smallert liggen. Makkelijk overnachten bij 't Smallert binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.