TerSpegelt

Op het SterrenStrand van TerSpegelt is het altijd mooi weer. In dit overdekte water- en zandspeelparadijs kunnen groot en klein zich urenlang vermaken. Binnen spelen en toch de zon op je gezicht voelen, waar kan dat nog meer? Of op avontuur gaan in een echt labyrint? Dat kan allemaal op het SterrenStrand. In het verwarmde overdekte zwembad kan men zwemmen, bubbelen of glijden. Klimmen en klauteren kan ook, in het acht meter hoge kasteel. Of speel eens voetje van de vloer op het vloerpad van Timo Timing. De kinderen kunnen lekker met water en zand spelen in Zilva’s Haven. De allerkleinsten hebben een speciaal plekje, weg van het water, in het zachte zand en in het zicht van papa of mama. Moe geworden van alle indrukken en waterpret? Op het spannende labyrint ligt een heerlijk terras waar men een versnapering kan halen.

TerSpegelt
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van TerSpegelt

Wil je op vakantie in de buurt van TerSpegelt of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van TerSpegelt liggen. Makkelijk overnachten bij TerSpegelt binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.