Toverland

In Toverland kan iedereen een magische dag beleven. Dit attractiepark in het Nederlands-Limburgse Sevenum heeft veel spetterende attracties en een betoverende sfeer. Er is ook een indoor deel, waardoor het zelfs met minder weer een leuk uitstapje is. In het overdekte Land van Toos vindt men tien attracties en een restaurant met een Oosterse Sfeer. Ook het Magic Forest is overdekt en hier kunnen de kinderen klimmen en klauteren en het hele gezin kan van de avontuurlijke attracties genieten. Het nieuwe themagebied heet De Magische Vallei. Hier kan men de Dwervels ontmoeten of een wildwaterexpeditie meemaken. In dit deel zijn zeven nieuwe attracties gekomen en allemaal zijn ze even spannend of leuk. De Troy-Area is een echte uitdaging, in dit Griekse themagebied ligt namelijk de legendarische houten achtbaan Troy. Alsof dit alles niet genoeg is, heeft Toverland nog meer in petto: de wervelende shows en de Fountain of Magic zijn een mooie afsluiter.

Toverland
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Toverland

Wil je op vakantie in de buurt van Toverland of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Toverland liggen. Makkelijk overnachten bij Toverland binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.