Uitspanning de Eikelhof

Uitspanning de Eikelhof / De Lepelaar is een prachtig complex in Eikelhof, met een nostalgische speeltuin. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen en de volwassenen kunnen genieten in het geheel verbouwde restaurant of op één van de terrassen. Er is een veelzijdig aanbod aan buiten- en binnen activiteiten: van een fiets of toertocht tot aan livemuziekmiddagen. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speeltuin met onder andere een groot springkussen. Er is ook een ruim aanbod aan GPS spellen, zoals de Legende van het Steenenkruis op de Eikelhof. Of met een luchtbuks schieten op de wedstrijdschietbaan en het handboog- en kruisschieten. Deze activiteiten kunnen ook nog gecombineerd worden met kanovaren, steppen of een Solex toertocht.

Uitspanning de Eikelhof
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Uitspanning de Eikelhof

Wil je op vakantie in de buurt van Uitspanning de Eikelhof of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Uitspanning de Eikelhof liggen. Makkelijk overnachten bij Uitspanning de Eikelhof binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.