Verkeerspark Assen

Even buiten Assen, met het TT circuit als buurman, ligt het Verkeerspark Assen. Hier kunnen kinderen leren wat rijden is in het echte verkeer. Op het trapautocircuit is alles net als in het grote mensen verkeer, stoplichten, verkeersborden, rotondes, zebrapaden en ga zo maar door. Hier kunnen de kinderen oefenen met een beetje hulp van Agent Bromsnor. In de middag kunnen ze examen doen met de Hoofdagent en een echt jeugdrijbewijs mee naar huis nemen. In de jeeps komt er nog wat extra behendigheid bij kijken, offroad rijden is niet zo makkelijk. Op de junior kartbaan kunnen de kinderen laten zien wat racen is en in de monorail kunnen ze zich laten rijden. Varen kan ook nog, in de vaarlagune en met de dieseltrein rijdt je het hele park rond. Even wat anders? Klimmen en klauteren in het overdekte speelkasteel is ook leuk.

Verkeerspark Assen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Verkeerspark Assen

Wil je op vakantie in de buurt van Verkeerspark Assen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Verkeerspark Assen liggen. Makkelijk overnachten bij Verkeerspark Assen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.