Vogelpark Beesd- De Paay Uilen-dierenpark

Het Vogelpark De Paay in Beesd is een kleinschalig uilen- en dierenpark aan de rivier de Linge in de mooie Betuwe. Begonnen met een hobby en uitgegroeid tot een heus dierenpark wat in de weekenden geopend is voor bezoekers. De eigenaar woont zelf in een huis in het park. Er is een uilenbos waar de uilen stoïcijns op hun boomtak zitten. Op de aangename dagen lopen er ook tientallen cavia’s rond op de caviaweide waar iedereen mag rondlopen. De cavia’s vinden het heerlijk om geaaid te worden. In de kangeroeweide staan de kleine Benett Wallaby’s en ook zij kunnen geaaid worden. De stokstaartjes zijn wat voorzichtiger, zij willen eerst graag weten wat voor een vlees ze in de kuip hebben. Dit zijn slechts een aantal dieren, in totaliteit leven er ongeveer 78 verschillende diersoorten in dit bijzondere park.

Vogelpark Beesd- De Paay Uilen-dierenpark
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Vogelpark Beesd- De Paay Uilen-dierenpark

Wil je op vakantie in de buurt van Vogelpark Beesd- De Paay Uilen-dierenpark of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Vogelpark Beesd- De Paay Uilen-dierenpark liggen. Makkelijk overnachten bij Vogelpark Beesd- De Paay Uilen-dierenpark binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.