Zwembad -De Leewal

Het openlucht zwembad De Leewal in Exloo is een heerlijk plek om een dagje door te brengen met het hele gezin. Er zijn verschillende baden waar kan worden gezwommen of gespeeld: een kleuterbad, een polo/wedstrijdbad en een recreatiebad. In het wedstrijdbad mogen natuurlijk ook gewoon baantjes worden gezwommen om de conditie een beetje op peil te houden. Het recreatiebad heeft een bruisbank, een wildwaterkreek en twee spectaculaire glijbanen. Lekker relaxen, kan op de grote ligweide met een speelgedeelte. Hier staan verschillende speelattributen en er zijn een beachvolleybalveld en tafeltennistafels. Het spelen kan hier dus gewoon doorgaan. De restaurette heeft een heerlijk buitenterras, zodat men in het zonnetje van een versnapering kan genieten.

Zwembad -De Leewal
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zwembad -De Leewal

Wil je op vakantie in de buurt van Zwembad -De Leewal of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zwembad -De Leewal liggen. Makkelijk overnachten bij Zwembad -De Leewal binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.