Zwembad Mosaqua

In het compleet gerenoveerde subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen kan jong en oud zich met gemak een dag vermaken. Hier kan men een reis maken door de Jungle, tussen de wilde dieren zwemmen, praten met de papagaaien, maar ook de rondslingerende chimpansees ontwijken. De nieuwe sensationele glijbaan is 92 meter lang en heeft flitsende licht- en lasereffecten, een ware belevenis. Natuurlijk is met z’n allen van de familieglijbaan ook een leuke optie. Het 25 meter bad heeft een temperatuur van 30 graden, maar pas op voor de golven die soms ineens de kop opsteken. Het piratenschip is een geweldige plek om te klimmen en te klauteren, de kleintjes kunnen spetteren in het speciale Junglebad. Lekker relaxen, kan ook bij Mosaqua. Bijvoorbeeld in één van de whirlpools, in de stoomcabine of in de infrarood-cabines. De neveldouche is ook een bijzondere ervaring. Er zijn meerdere horecaterrassen, dus hier even zitten onder het genot van een hapje of een drankje dat kan natuurlijk ook. Buiten zijn er ook nog baden: drie peuterbaden en twee grote baden met glijbanen. Er zijn ook veel speel- en sportvoorzieningen, gezellige terrassen en gratis Wi-Fi, dus even een vakantiekiekje opsturen naar de thuisblijvers kan hier ook.

Zwembad Mosaqua
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Zwembad Mosaqua

Wil je op vakantie in de buurt van Zwembad Mosaqua of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Zwembad Mosaqua liggen. Makkelijk overnachten bij Zwembad Mosaqua binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.