Bocholter Brouwerijmuseum

Altijd al willen weten hoe zo’n vers getapt biertje nu eigenlijk gemaakt wordt? Dat kan in het Bocholter Brouwerijmuseum in het Belgische Bocholt. De oorsprong van het Bocholter Brouwerijmuseum ligt bij één van de oudste familie brouwerijen van België, hier ziet men een stukje historie van het bier en zijn makers vanaf 1758 tot nu. Het is het grootste museum op gebied van bier in Europa en gepassioneerde gidsen vertellen de bezoekers alles over de vaak vreemde, maar altijd vernuftige technologieën uit de 18de, 19de en 20ste eeuw. Men krijgt niet alleen een smaakvol verhaal boordevol met nostalgie, maar men kan hier ook een smaakvol biertje proeven. Dit laatste kan zowel in het museum café als op het heerlijke terras.

Bocholter Brouwerijmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Bocholter Brouwerijmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Bocholter Brouwerijmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Bocholter Brouwerijmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Bocholter Brouwerijmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
24-11 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.