Groninger Museum

Het Groninger Museum is een museum in de gezellige stad Groningen. Het is een van de topattracties van de provincie en dat is niet voor niets. Het museum bestaat uit drie delen: het hoofdgebouw met de ingang en het goudkleurig depot. Dan is er nog het paviljoen van Michele de Lucchi en Philippe Starck waar de collectie Japans en Chinees porselein en de Ploegcollectie is onder gebracht. In het paviljoen van Alessandro Mendini en Coop Himmelbau vindt men de hedendaagse kunst. Regelmatig zijn er in het museum speciale tentoonstellingen en kinderactiviteiten, zodat iedere keer weer een uitstapje naar het Groninger Museum opnieuw een belevenis is.

Groninger Museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Groninger Museum

Wil je op vakantie in de buurt van Groninger Museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Groninger Museum liggen. Makkelijk overnachten bij Groninger Museum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.