Kröller-Müller Museum

Midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt het Kröller-Müller Museum. Ooit ontstaan door de droom van mevrouw Kröller, een verwoed verzamelaarster van kunstobjecten. Samen met haar man realiseerden zij in 1938 deze droom en het eindresultaat is nog steeds indrukwekkend. Het museum is een uniek uitstapje voor ieder seizoen. De collectie beeldende kunst komt voornamelijk uit de 19e en 20ste eeuw en heeft wereldwijd naam gemaakt. De beeldentuin is één van de grootste van Europa. Bijzonder is ook de omvangrijke collectie werken van Vincent van Gogh, maar ook George Seurat, Pablo Picasso, Fernand Léger, Piet Mondriaan en veel andere kunstenaars zijn met belangrijke schilderijen vertegenwoordigd. In het museum worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals workshops, optredens en concerten. In het informatiecentrum zijn ook speciale workshops voor kinderen.

Kröller-Müller Museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Kröller-Müller Museum

Wil je op vakantie in de buurt van Kröller-Müller Museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Kröller-Müller Museum liggen. Makkelijk overnachten bij Kröller-Müller Museum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.