Madam Tussauds

Altijd al oog in oog met een beroemdheid willen staan? Dat kan in het wassenbeeldenmuseum Madam Tussauds op de Dam in Amsterdam. De beelden zijn meestal niet van echt te onderscheiden, dus schrik niet als Hannibal uit de film ‘Silence of the Lambs’ ineens achter je staat. Madame Tussauds is ook nog eens een interactief museum. Je kunt hier muziek mixen met dj Tiësto, voetballen met Ronaldinho of een hapje eten met George Clooney. Misschien kun je ook wel even met Lady Gaga on stage? Even je IQ testen? Dat kan samen met Einstein. Een ontmoeting met de Koninklijke familie mag natuurlijk niet overgeslagen worden, stap ook zelf eens in die Koninklijke rol. Er valt in dit museum werkelijk van alles te beleven, zodat jong en oud kunnen genieten van de grappige, verrassende of leerzame ontmoetingen met superhelden, topzangers, filmsterren, kunstenaars en andere bekende personen.

Madam Tussauds
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Madam Tussauds

Wil je op vakantie in de buurt van Madam Tussauds of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Madam Tussauds liggen. Makkelijk overnachten bij Madam Tussauds binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.