Mauritshuis

Het Mauritshuis is een museum in Den Haag met voornamelijk schilderijen uit de Gouden Eeuw. Hier treft men echte topwerken aan van onder andere Vermeer, Rembrandt, Steen en Frans Hals. Het museum is niet zo groot, maar heeft een wereldberoemde verzameling van schilderijen. Alleen het gebouw zelf is al prachtig om te zien en laat de kunstwerken volledig tot zijn recht komen. In twee eeuwen tijd is de collectie flink uitgebreid, in 1822 bezat het museum circa 200 schilderijen, tegenwoordig zijn dat er een kleine 800. Daarnaast heeft het museum nog 50 miniaturen, 20 beeldhouwwerken en enkele tekeningen en prent in zijn bezit. Een bezoek aan het Mauritshuis is dus een echte aanrader voor de kunstliefhebber.

Mauritshuis
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Mauritshuis

Wil je op vakantie in de buurt van Mauritshuis of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Mauritshuis liggen. Makkelijk overnachten bij Mauritshuis binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.