Nederlands Openlucht Museum

In het Nederlands Openlucht Museum aan de rand van het gezellige Arnhem, gaat men op reis door de tijd. Authentieke gebouwen, voorwerpen en waargebeurde verhalen schetsen een beeld van vroeger naar nu. Het museum toont een geschiedenis van twee eeuwen en in één dag kan het gebeuren dat men het ene moment in een historische tram zit en het andere moment in het heden wandelt. Er heerst een gezellige en bedrijvige sfeer in het museum, en de boerenerven, huizen, molens, het boerencafé, de winkeltjes worden bevolkt door mensen die zo uit vroegere tijden lijken te zijn weggelopen. Ze vertellen inspirerende verhalen of beantwoorden de vragen over hun erfgoed. De kinderen zullen zich prima vermaken met spelen op het mooie Zaanse plein en als er even uitgerust moet worden, kan dat natuurlijk tijdens het eten van de vers gemaakte producten, zoals poffertjes of soep van het huis. Laat de zintuigen prikkelen in het Nederlands Openlucht Museum, de geluiden, geuren, smaken en beelden van vroeger zullen herkenning en verbazing oproepen.

Nederlands Openlucht Museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Nederlands Openlucht Museum

Wil je op vakantie in de buurt van Nederlands Openlucht Museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Nederlands Openlucht Museum liggen. Makkelijk overnachten bij Nederlands Openlucht Museum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.