NEMO

Met een prachtig uitzicht op het Amsterdamse IJ is het futuristische NEMO een paradijs voor iedereen die van experimenten houdt. Het science center heeft de vorm van een gigantisch groen schip en hierin wordt de wetenschap voor de bezoekers spannend, leuk en toegankelijk gemaakt. In NEMO kun je ontdekken hoe de dingen werken, geen saaie stof, maar gewoon doen, zien, voelen en beleven. Hier kun je een 3D reis door je eigen lichaam maken of Europa ’s grootste menselijke robot ontmoeten. Experimenteren in het NEMO Wonder Lab is een interessante belevenis, net zoals de reis door je brein. Spannende momenten terwijl men op drie meter hoogte over een kabel fietst of opgesloten zit in een zelf geblazen zeepbel. Leugentje om bestwil is tijdens een bezoek aan het NEMO niet aan te raden, zeker niet als ze je aan de leugendetector aansluiten. Dit alles is slechts een greep uit het aanbod en het mag duidelijk zijn dat zowel jong als oud hier een zeer interessante en leuke dag kunnen beleven.

NEMO
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van NEMO

Wil je op vakantie in de buurt van NEMO of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van NEMO liggen. Makkelijk overnachten bij NEMO binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.