Panorama Mesdag

Bij Panorama Mesdag in Den Haag stapt men terug in de tijd en wel op een hele bijzondere manier. Hier kan men zich laten omringen door het grootste schilderij van Nederland. Het is gemaakt in 1881 en is met zijn enorme afmeting van 120 x 14 meter een uniek cultuurhistorisch monument, wat ook tot de Top 100 der Nederlandse UNESCO monumenten behoort. Het cilindervormige schilderij is een van de oudste panorama’s in de wereld en het is een vergezicht op de Noordzee, de duinen, Den Haag en Scheveningen. Het lijkt een magische illusie en de bezoekers stappen echt even terug in de omgeving en sfeer van toen. Hendrik Willem Mesdag heeft hier een prachtig werk neergezet. De zalen van het museum zijn voor een groot deel met een vaste collectie gevuld, deels met wisselende tentoonstellingen en het museum is zeker een bezoek waard.

Panorama Mesdag
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Panorama Mesdag

Wil je op vakantie in de buurt van Panorama Mesdag of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Panorama Mesdag liggen. Makkelijk overnachten bij Panorama Mesdag binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.