Rijksmuseum

Wanneer men spreekt over het Rijksmuseum in Amsterdam, denkt men gelijk aan De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Dit wereldbekende schilderij is slechts één van de meesterwerken die in het museum tentoongesteld worden. Beroemde werken van Frans Hals, Jan van Steen, Johannes Vermeer en nog veel meer Nederlandse en buitenlandse kunstenaar zijn in het Rijksmuseum te zien. De prachtige locatie is ontworpen door Pierre Cuypers en in 1885 in gebruik genomen, een mengeling van gotiek en renaissance zijn de basis voor de prachtige collecties. In de Rijksmuseumtuinen staan bijzondere beeldhouwwerken en regelmatig vinden er in het museum speciale tentoonstellingen plaats. Het pas vernieuwde museum is constant in beweging, met als doelstelling de liefhebber van kunst en geschiedenis een hoogwaardige collectie te tonen. Educatieve programma’s en indrukwekkende gebeurtenissen maken het aanbod compleet

Rijksmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Rijksmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Rijksmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Rijksmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Rijksmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.