Stedelijk museum

Het Stedelijk museum in Amsterdam is gewijd aan moderne en hedendaagse kunst en vormgeving. Hier wordt originaliteit gestimuleerd en tentoongesteld. De vindingrijkheid van kunstenaars en ontwerpers heeft voor het Stedelijk museum een grote waarde en zij willen delen graag met de bezoekers delen, ze inspireren en informeren. Een mooie mix van lokale, nationale en internationale kunst zorgt voor een aantrekkelijke en indrukwekkende collectie. In de Erezaal is er speciale aandacht voor ‘abstractie in de twintigste eeuw’ met grote namen, zoals Lucio Fontana, Willem de Kooning, Kazimir Malevich, Henri Matisse en natuurlijk Piet Mondriaan. Of neem eens een kijkje bij de installatie met het fluorescerende licht, gemaakt door Dan Flavin en al vanaf 1986 in het museum aanwezig. Het Stedelijk museum is een echte aanrader voor de liefhebber van moderne kunst.

Stedelijk museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Stedelijk museum

Wil je op vakantie in de buurt van Stedelijk museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Stedelijk museum liggen. Makkelijk overnachten bij Stedelijk museum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.