Suske en Wiske kindermuseum

In 1997 werd het Suske en Wiske kindermuseum geopend in Kalmthout. Het museum is gehuisvest in de villa waar de striptekenaar Willy Vandersteen vroeger heeft gewoond en waar de Studio nog steeds is gevestigd. Suske en Wiske zijn de geesteskinderen van de tekenaar en het museum staat geheel in het teken van de twee strippersonages. Het is een echt doe-museum, via een parcours kunnen de kinderen en volwassenen ontdekken waar Vandersteen zijn inspiratie vandaan haalde. Sidonia helpt de kleine bezoekers graag op weg in de ‘negen werelden’. Met genoeg inspiratie kan er ook zelf een stripverhaal worden gemaakt. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een bezoek aan het Suske en Wiske museum, er moet wel vooraf gereserveerd worden. In 2012 werd het museum volledig gerenoveerd en vernieuwd.

Suske en Wiske kindermuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Suske en Wiske kindermuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Suske en Wiske kindermuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Suske en Wiske kindermuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Suske en Wiske kindermuseum binnen een straal van 40 kilometer.

3 6

Familyland

Zonnedauw 6
Geschikt voor max. 6 personen, heeft 3 slaapkamers

Nederland - Noord-Brabant - Hoogerheide

Weekend
25-10 (3 nachten)

Aanbieding
€ 398,00
Verplicht
€ 124,20
€ 522,20

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.