Tropenmuseum

In het Tropenmuseum maakt men een reis door de tijd en over de wereld. Uiteenlopende culturen die worden vertegenwoordigd door intrigerende verhalen, fascinerende kunstwerken en bijzonder voorwerpen. Het hele gezin zal genieten van dit aanbod, zelfs de kleintjes. Er zijn speciale familieprogramma’s in het Tropenmuseum Junior, knutselactiviteiten en speurtochten. De verschillende zalen tonen een wereld van kunst en cultuur, uiteenlopend van het Boliviaanse carnaval tot een mooie zonsondergang in een oosterse stad. Het is gehuisvest in één van de mooiste historische gebouwen van Amsterdam en regelmatig zijn er naast de vaste onderdelen ook wisselende tentoonstellingen te vinden.

Tropenmuseum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Tropenmuseum

Wil je op vakantie in de buurt van Tropenmuseum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Tropenmuseum liggen. Makkelijk overnachten bij Tropenmuseum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.