Van Gogh Museum

Nergens ter wereld zijn er zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien. Het museum heeft ruim 200 schilderijen, brieven en tekeningen van deze schilder. In het Van Gogh museum kan men de ontwikkeling van het werk van de kunstenaar volgen en vergelijken met het werk van andere 19e eeuwse kunstenaars. Niet alleen het werk van Van Gogh komt hier namelijk aan bod, er is een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19e eeuwse kunstgeschiedenis, waaronder Impressionisme of Postimpressionisme. Het maakt van een bezoek aan het Van Gogh museum in Amsterdam een unieke ervaring. Hier wordt duidelijk wat een bijzonder vakmanschap deze eeuw teweeg heeft gebracht.

Van Gogh Museum
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Van Gogh Museum

Wil je op vakantie in de buurt van Van Gogh Museum of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Van Gogh Museum liggen. Makkelijk overnachten bij Van Gogh Museum binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.