De Biesbosch (Dordrecht)

De Biesbosch is een bijzonder natuurgebied, hier vindt men eb en vloed in een zoetwatergebied. In deze delta van de Rijn en de Maas heeft het getij nog vrij spel. Daarnaast is de Biesbosch een natuurlijk doolhof van rivieren, kreken en waterbekkens. Het glasheldere water, de fraaie wilgenbossen, uitgestrekte polders, bijzondere planten en bloemen zijn een lust voor het oog van de natuurliefhebber, maar ook voor de recreant. Men kan hier wandelen door de polders of over ruige paadjes en fietsen door de open weides met de vele watervogels langs de randen van de Biesbosch. Maar wat men hier zeker kan, is genieten van het wateraanbod op diverse manieren. Ga eens varen langs de wilgenvloedbossen of ontdek de kronkelende kreekjes per kano. Of neem rondvaart op de op zonne- energie varende Halve Maen in Dordrecht. Voor de beginnende kanoër is het Biesboschcentrum Dordrecht een uitstekend startpunt. Natuurlijk kun je ook andere bootjes huren of met de eigen boot komen. Zijn de kinderen ook mee? Dan is het leuk om even een stop te maken bij het speelbos De Elzen, hier mogen de kinderen bijna alles doen wat elders niet mag.

De Biesbosch (Dordrecht)
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Biesbosch (Dordrecht)

Wil je op vakantie in de buurt van De Biesbosch (Dordrecht) of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Biesbosch (Dordrecht) liggen. Makkelijk overnachten bij De Biesbosch (Dordrecht) binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.