De Biesbosch (Drimmelen)

Eb en vloed in een zoetwatergebied, dat ziet men niet zo veel. De Biesbosch is één van de weinige gebieden in Europa die dit verschijnsel wel heeft. In deze delta van de Rijn en de Maas vindt men een doolhof aan rivieren, grillige kreken, waterbekkens en wilgenbossen. Men kan hier genieten van de natuur en de recreatiemogelijkheden. Het is ook een geliefde plek voor verschillende vogels, zoals ganzen, reigers, ijsvogels, kiekendief, aalscholver, eenden, steltloper en soms zelfs de zeearend. Neem een verrekijker mee om van dit aanbod te genieten. De bever is al 25 jaar een vaste bewoner van de Biesbosch. Het is heerlijk om hier te wandelen of een bootje te huren. Geoefende kanoërs kunnen zelfs vanuit Drimmelen de rivier de Amer oversteken. Vanuit het bezoekerscentrum in Drimmelen worden veel activiteiten georganiseerd, zoals wandelexcursies of rondvaarten, met of zonder gids.

De Biesbosch (Drimmelen)
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Biesbosch (Drimmelen)

Wil je op vakantie in de buurt van De Biesbosch (Drimmelen) of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Biesbosch (Drimmelen) liggen. Makkelijk overnachten bij De Biesbosch (Drimmelen) binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.