De Groote Peel

Op de grens van Limburg en Brabant vindt men het Nationaal Park De Groote Peel, een vogelrijk natuurgebied. Ruim 1400 hectare groot en niet doorsneden door autowegen of andere ontsierende infrastructurele werken. Vroeger werd hier turf gestoken en was het een plek om te mijden, tegenwoordig is het een geliefde plek voor wandelaars en vogelliefhebbers. Toch zijn er nog sporen uit het verleden te vinden en die maken het gebied nu juist interessant. Het wandelen over de verende veenbodem is een aparte ervaring, net zoals de knuppelpaden van boomstammen. Deze knuppelpaden zijn er om te zorgen dat men niet wegzakt in het moeras, dus ga hier niet van de paden af. Tijdens de wandeling kan men paarden of koeien tegenkomen, zij lopen hier vrij rond. Moe van het wandelen? Neem eens een tussenstop op de grote picknickweide achter het bezoekerscentrum, mocht het plotseling gaan regenen dan bieden de overdekte picknickbanken uitkomst. Regelmatig worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals excursies, natuurtochten en kindertheater.

De Groote Peel
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Groote Peel

Wil je op vakantie in de buurt van De Groote Peel of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Groote Peel liggen. Makkelijk overnachten bij De Groote Peel binnen een straal van 40 kilometer.

2 4

Weerterbergen

Type WB
Geschikt voor max. 4 personen, heeft 2 slaapkamers

Nederland - Limburg - Weert

Weekend
8-12 (3 nachten)

Aanbieding
€ 224,00
Verplicht
€ 16,32
€ 240,32

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.