De Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe is ooit gesticht om cultuur en natuur samen te brengen. Het is het grootste actief beheerde natuurgebied in Nederland: 5400 hectare aan bos, heide, vennen en stuifzand. In deze prachtige omgeving vindt men een breed scala aan planten- en diersoorten en samen met het Bezoekerscentrum/Museonder, Kröller-Müller Museum en de beeldentuin vormt het Park een unieke combinatie van natuur en cultuur. Op De Hoge Veluwe is voor iedereen wat te beleven. Er zijn drie musea of men kan gratis de witte fietsen pakken om het gebied te verkennen. Er zijn ook andere fietsen te huur: de blauwe fietsen of tandems, bakfietsen of fietsen voor mindervaliden. In het centrumgebied van het Park kan men even uitrusten, het grote terras met de speeltuin is een aanrader voor het hele gezin. Toch nog even verder? Misschien is deelnemen aan één van de georganiseerde activiteiten ook leuk.

De Hoge Veluwe
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Hoge Veluwe

Wil je op vakantie in de buurt van De Hoge Veluwe of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Hoge Veluwe liggen. Makkelijk overnachten bij De Hoge Veluwe binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.