De Maasduinen

Tussen de Maas en de Duitse grens vindt men het Nationaal Park De Maasduinen. Hier ligt de langste rivierduinengordel van Nederland, ontstaan door water, wind en mens. Het is een prachtig landschap met een bijzondere flora en fauna, waar men kan genieten van de natuur, de stilte en de rust. Diverse paden en routes laten de bezoekers kennis maken met de paraboolduinen met hun hoefijzer vorm. Er is tevens een grote diversiteit aan excursies en activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Ook de kinderen kunnen zich hier goed vermaken, behalve spelen in de natuur kunnen zij het bos op een andere manier beleven tijdens een speciale wandeling met kijk, voel- en raadspelletjes. Het wandelen rondom het eendenmeer of tijdens de lammetjesroute zullen zij zeker ook kunnen waarderen.

De Maasduinen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Maasduinen

Wil je op vakantie in de buurt van De Maasduinen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Maasduinen liggen. Makkelijk overnachten bij De Maasduinen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.