De Meinweg

Ten oosten van Roermond ligt als onderdeel van het Duits-Nederlandse grenspark het schitterende natuurpark De Meinweg. Het heeft een uniek terrassenlandschap, met steile overgangen, die zijn ontstaan door inschuringen van de Maas en verschuivingen in de aardkorst. Bossen, heide, vennen en beekdalen zorgen voor een gevarieerd landschap en een uitgebreide flora en fauna. Men kan hier zelfs de adder nog spotten. Het is een prachtig gebied om te recreëren. Tijdens het wandelen, loopt men de kans om de Schotse Hooglanders en de IJslandse pony’s tegen te komen, zij leven hier in het wild. Het is ook een heerlijk gebied om te fietsen, hoewel het glooiende terrassenlandschap het de fietsers niet altijd even makkelijk maakt. Ruiters kunnen hun hart ophalen op het netwerk van 35 km aan ruiterpaden. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om onder begeleiding van een Meinweggids een tocht te maken.

De Meinweg
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van De Meinweg

Wil je op vakantie in de buurt van De Meinweg of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van De Meinweg liggen. Makkelijk overnachten bij De Meinweg binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.