Drentsche Aa

Het gebied rondom de kronkelende Drentsche Aa is een bijzonder Nationaal Park. Binnen de grenzen van het Natuurpark liggen 16 dorpen en gehuchten en ook landbouwgrond. Hierdoor behoud het beek- en esdorpenlandschap geheel zijn eigen identiteit. Ruim tienduizend hectare in totaliteit, waarvan ongeveer een derde natuurgebied is. In 2007 werd het ook uitgeroepen tot Nationaal landschap met een oppervlakte van 34.000 hectare. In dit grote gebied is natuurlijk ook genoeg te doen. Wandelen, fietsen en paardrijden zijn hier echte aanraders. Het water staat hier centraal en het intieme dal van de Drentsche Aa kent een grote verscheidenheid aan wilde planten en dieren. Voor de kinderen zijn er leuke en avontuurlijke fietstochten en als de vermoeidheid toeslaat is een tussenstop bij een pannenkoekenhuis natuurlijk altijd leuk.

Drentsche Aa
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Drentsche Aa

Wil je op vakantie in de buurt van Drentsche Aa of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Drentsche Aa liggen. Makkelijk overnachten bij Drentsche Aa binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.