Duinen van Texel

Het Nationaal Park Duinen van Texel beslaat grofweg het hele Texelse duingebied, inclusief de Texelse bossen, De Slurfter en de zandplaat De Hors. Het is een afwisselend landschap met veel natte duinvalleien tussen de droge duinen, fraaie bossen, heidevelden, kwelders en een uitgestrekte zandvlakte. Een ideale leefomgeving voor een verscheidenheid aan planten en dieren. Regelmatig worden hier speciale excursies georganiseerd om de flora en de fauna van de Duinen van Texel op een speciale manier te ontdekken. Natuurlijk kan men hier ook wandelen, paardrijden en fietsen. Het Sommeltjespad is een speciaal kindernatuurpad om ze om een speelse manier met de natuur vertrouwd te laten raken.

Duinen van Texel
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Duinen van Texel

Wil je op vakantie in de buurt van Duinen van Texel of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Duinen van Texel liggen. Makkelijk overnachten bij Duinen van Texel binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.