Loonse en Drunense Duinen

Tussen de steden Tilburg, Waalwijk en Den Bosch liggen de Loonse en Drunense Duinen. Het is ruim 3500 hectare groot en samen met een aantal andere gebieden, zoals De Brand is het gebied uitgeroepen tot Nationaal Park. Het landschap is zeer afwisselend. Droge en zanderige stuifzanden in de Loonse en Drunense Duinen tegenover de weelderig begroeide, zompige moerassen en weilanden van De Brand. Juist die verscheidenheid biedt een ruim scala aan flora en fauna. Men kan hier ook heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden of met GPS het park bezoeken. Ook zijn er regelmatig activiteiten of excursies. Hier kan de nadruk liggen op de natuur of op het sportieve vlak. Er zijn tal van horecagelegenheden die na de inspannende activiteiten een plekje bieden om even bij te komen met een drankje en/of een hapje. Probeer ook een de typische streekgerechten.

Loonse en Drunense Duinen
Toon meer informatie Toon minder informatie

Overnachten in de buurt van Loonse en Drunense Duinen

Wil je op vakantie in de buurt van Loonse en Drunense Duinen of een paar dagen verblijven op een nabijgelegen bungalowpark? Hieronder zie je een selectie van de bungalowparken die in de omgeving van Loonse en Drunense Duinen liggen. Makkelijk overnachten bij Loonse en Drunense Duinen binnen een straal van 40 kilometer.

Geen accommodaties gevonden.

Onjuistheden of tips? Laat het ons weten via VapZo(at)VapZo.nl


Copyright © 2019 VapZo, de VAkantiePark ZOeker, vakantieparken & bungalowparken zoeken en vergelijken inclusief alle verplichte kosten.
Alle rechten voorbehouden.